در حال بارگذاری محتوا ...

مشاوره تلفنی رایگان خانواده

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل عوامل مؤثر بر رشد نوجوانان در روابط خانوادگی چیست؟خانواده های مختلف و جو روانی خانواده در زمان های مختلف متفاوت است.

به گفته این روانشناس متخصص، تنها تعداد کمی از جوانان احساس می کنند که فضای خانواده آنها خوب و مطلوب است، بنابراین بسیاری ناراضی، انتقادی، انتقادی هستند.

وقتی این اتفاق بیفتد، کل خانواده احساس بدی خواهند داشت.

عوامل مؤثر بر رشد نوجوانان در روابط خانوادگی چیست؟

اول از همه نوع خانه، موقعیت آن در جامعه، میزان هزینه های مالی و سایر عوامل تعیین کننده ای که نوجوان دارد.

دوم، خانواده هایی که به پیشرفت در وضعیت اجتماعی-اقتصادی خود اهمیت می دهند، فرزندان خود را تحت فشار زیادی قرار می دهند تا سازگار شوند.

سوم، وضعیت اجتماعی ناامن و ناپایدار که منجر به ناامنی عاطفی می شود، بر محیط خانواده تأثیر منفی می گذارد.

ناهماهنگی والدین چه تأثیری بر نوجوانان دارد؟

بر اساس مطالعات روانشناسی زناشویی، اگر والدین در تربیت فرزند مراقب نباشند، مثلاً پدر سخت گیر و مادر سرشار از دلسوزی باشد، نوجوان در مورد پدر قضاوت نادرست می کند که منجر به تنفر از پدر، نافرمانی از پدر می شود. پدر یا از خانه فرار کنید.

شماره مشاوره تلفنی رایگان با موبایل

این شرایط متناقض منجر به ارتباط بیشتر با مادر، در فاصله بیشتر از پدر می شود. تحقیقات نشان می دهد که نوجوانان روابط بهتری با مادر خود دارند، دختران و پسران روابط بهتری با مادر خود دارند.

زیرا آنها معتقدند که مادران بهتر از پدران خود رفتار می کنند – نقش مهم تری در آموزش.

نوجوانان فکر می کنند که مادرشان آنها را بهتر از پدرشان درک می کند، بنابراین رابطه بهتری با او دارند، یکی از دلایل آن کنار هم بودن مادر و بچه است که پدرها معمولاً این کار را انجام می دهند و آنها را نادیده می گیرند.

رابطه پدر و فرزند در طیف محدودی از اهداف مفید مانند مدرسه، ورزش و آینده خلاصه می شود، در حالی که با مادران در مورد مسائل شخصی و کاری بیش از پدران صحبت می شود.

تأثیر متغیرها بر روابط والدین و نوجوانان چیست؟

روابط بین والدین و فرزندان و میزان پذیرش والدین و احساس تعلق آنها بسته به سن، جنسیت، سطح تحصیلات و وضعیت اقتصادی و غیره متفاوت است.

این مشاور خانواده خاطرنشان می کند: دوری و درگیری با والدین بیشتر جنبه زیستی به خصوص دوران بلوغ دارد و پیامدهای روانی آن عامل اصلی مشکل است.

شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد نوجوانان به سنین بالاتر می رسند، استقلال رفتاری بیشتری از خود نشان می دهند و کمتر پذیرای والدین خود می شوند.

و به طور کلی هر چه سن نوجوان بیشتر باشد، صمیمیت با والدین کمتر می شود.

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل رایگان

از سوی دیگر، فشارهای اقتصادی، مانند تک فرزندی، تحصیلات پایین والدین یا درآمد کم خانواده، والدین را در تامین هزینه های خود با مشکل مواجه می کند – آنها نمی توانند مسئولیت های والدینی خود را انجام دهند.

چگونه دوستان بر روابط والدین و نوجوانان تأثیر می گذارند؟

نظریه های تاثیر دوستان در نوجوانی و جوانی را می توان در دو دسته خلاصه کرد. اول، نظریه هایی که به خانواده و دوستان به عنوان دو منبع ممکن اجتماعی شدن اشاره می کنند.

دوم، نظریه هایی که مخالف این دو هستند. آنها خنثی کننده را می شناسند. نوجوانانی که در خانواده احساس امنیت می کنند به والدین خود به ویژه مادر نزدیک ترند – بیشتر به آنها وابسته هستند.

کمتر مراقب دوستان هستند، اما برای کسانی که احساس امنیت کمتری دارند، بیشتر جذب دوستان می شوند – می توان گفت که من من در وضعیت کلی هستم.

عدم هماهنگی در خانواده دلیل جذب نوجوانان به دوستان است.

عوامل موثر در خانواده های دارای فرزند نوجوان چیست؟

تفاهم یکی از تأثیرگذارترین عوامل در محیط خانواده در خانواده های دارای نوجوان است. در واقع، زمانی روابط بهتر حاکم می شود که افراد بتوانند احساسات، افکار، عواطف و انگیزه های یکدیگر را درک کنند. زیرا دلسوزی باعث گذشت اعضای خانواده می شود.

جدایی نوجوانان و والدین اغلب به دلیل عدم درک متقابل است، نه عدم تجربه مشترک بین آنها.

بی اعتمادی بین والدین و نوجوانان رفتار یکدیگر را متفاوت تجربه می کنند، این عوامل مشکلاتی را برای والدین «نوجوان» ایجاد می کند.

برای اطلاعات بیشتر، رشد نوجوانان و نکاتی برای مهارت های خانواده کاری، به انتخاب جدید مشاور روانشناسی مراجعه کنید.

Share this post on:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

دسته بندی مطالب …

کانسپت قالبی بی نظیر، زیبا و مدرن برای ساخت هر آنچه مد نظر دارید. پوسته ای ساخته شده با بروزترین متد برای خلق نسل جدید قالب ها.

آیکون های اجتماعی